A Virtuáliskosár.hu egy online tech magazin, e-kereskedelem és e-kereskedelmi rendszerek témakörben.

Cikkeinket kizárólag programozó szakemberek, mérnökök írják, aminek alapja a pályaútjuk során megszerzett tapasztalat, technikai gyakorlat.

Minden cikkünk elfogultságmentes, ugyanis nem kínálunk fejlesztési szolgáltatásokat, amivel a saját rendszereinket promotálnánk a látogató számára.

A Virtuáliskosár.hu fő célja, hogy:

  • egy Ingyenes alapot nyújtson, elsősorban e-kereskedelem témakörben, webfejlesztőknek és megrendelőknek egyaránt
  • olyan technikai tippeket adjon, amivel egy webáruház Google helyezése belátható időn belül szembetűnő mértékben javul
  • a webáruház nyitás előtt álloknak ötletet adjon, illetve ismertesse azokat a fő témaköröket, amiket még a webáruház megnyitása előtt mindenképp végig kell járni

Tervezett és már létező szolgáltatásaink:

  • Online tartalmak létrehozása e-kereskedelem témakörben, technikai megközelítéssel.
  • Google optimalizált, valóban gyors betöltéssel rendelkező bemutatkozó weboldalkészítő alkalmazás Ingyenes biztosítása, ahol bárki szabadon elkészítheti cége bemutatkozó honlapját.
  • Online jegyzet Programozás témakörben (Java és PHP nyelveken), ahol az érdeklődők „nulláról” tekinthetik át az egyes programozási nyelvek ismereteit.
  • Ingyenes Állás és Távmunka megjelenítési lehetőséget biztosítunk az online kereskedelem témakörben.
  • Minősített fejlesztői szolgáltatásunkkal célunk egy olyan fejlesztői közösség kialakítása, akiket mi is nyugodt szívvel ajánlunk fejlesztési feladatok elvégzésére. Bekerülni ebbe a körbe nem egyszerű nálunk, minden egyes jelentkező fejlesztőt, fejlesztőcéget áttekintünk, korábbi munkáit átnézzük. Ha nem találjuk minőséginek, a jelentkezést elutasítjuk.
  • Tanácsadás e-kereskedelmi témakörben. Ajánlások, tanácsok webáruház indítás előtt állóknak és már webáruház tulajdonosoknak. A szóbeli tanácsadástól a webáruház technikai felülvizsgálatig.

A Virtuáliskosár.hu nem általánosságokat ír, nem jelenít meg az oldal profiljába nem illő promotált tartalmakat, nem a saját szolgáltatásait reklámozza, hanem egy elfogultságmentes, online, mindenki számára elérhető digitális jegyzettárat épít, mely az e-kereskedelmi témakörben tevékenykedőknek folyamatos segítséget biztosít munkájukhoz.